Ετικέτες

ddr2 d2n5 sata dvdrw 3 tiny mini

Κατηγορίες

Κατασκευαστές

Αποστολή προϊόντων

Παραγγελία

Κατά την παραγγελία σας, μπορείτε να επιλέξετε αν θέλετε να παραλάβετε τα προϊόντα από το κατάστημά μας, ή προτιμάτε να αποσταλούν με μεταφορική εταιρεία στη διεύθυνση που θα δηλώσετε. Στην δεύτερη περίπτωση επιβαρύνεστε με τα έξοδα μεταφοράς, εκτός αν η αξία των προϊόντων (χωρίς ΦΠΑ) υπερβαίνει ένα συγκεκριμένο ποσό το οποίο αναγράφεται στο κάτω μέρος (footer) της ιστοσελίδας μας.

Αποστολή

Τα προϊόντα αποστέλλονται την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, αν αυτά είναι άμεσα διαθέσιμα στην αποθήκη μας, ή την επόμενη εργάσιμη ημέρα από την παράδοσή τους σε μας από τον προμηθευτή, αν δεν είναι άμεσα διαθέσιμα.

Τα έξοδα αποστολής εξαρτώνται από το συνολικό βάρος του πακέτου, αλλά συμπεριλαμβάνουν τα έξοδα συσκευασίας και μεταφοράς. Σε περίπτωση που επιθυμείται περισσότερα από ένα προϊόντα, τα συνολικά έξοδα μειώνονται αν όλα ενταχθούν σε μια ενιαία παραγγελία.

Συσκευασία

Η συσκευασία των προϊόντων γίνεται με ευρύχωρα κουτιά που προστατεύουν, όσο το δυνατόν περισσότερο, το περιεχόμενο από κακό χειρισμό κατά τη μεταφορά, ειδικά αν αυτό είναι εύθραυστο.